• Pzt - Cmt: 09:00 - 19:00
  • Adres: Akdeniz Caddesi No:1 K.3, D.309 Pasaport İzmir

HeyGen-AI'nin Özellikleri

HeyGen-AI'nin Özellikleri

AI Destekli Video Oluşturma

HeyGen, kullanıcılarının metinleri hızla ve verimli bir şekilde etkileşimli videolara dönüştürmesine olanak tanıyor. Bu özellik, 100'den fazla özelleştirilebilir avatar için yüz değiştirme ve dudak senkronizasyonu işlevlerini içeriyor, bu da videoları daha sürükleyici hale getiriyor.

Kişiselleştirilmiş Seslendirmeler

Platform, yapay zeka teknolojisi kullanarak kişiselleştirilmiş seslendirmeler oluşturmanıza imkan tanır. Kullanıcılar, 40'tan fazla dilde 300'den fazla ses arasından seçim yapabilir, böylece markalarının karakterini ve hedef demografiklerini seslendirmelerle uyumlu hale getirebilirler.

Çok Dilli Destek

HeyGen, 40'tan fazla dilde 300'den fazla sesi destekleyerek uluslararası iletişimdeki engelleri aşmaktadır. Bu, kullanıcıların sadece tek bir dilde değil, birden fazla dilde doğal dudak senkronizasyonu ve yüz ifadeleriyle kişiselleştirilmiş videolar oluşturmasına olanak tanır.

Önceden Hazırlanmış Şablonlar

HeyGen, çeşitli endüstriler ve amaçlar için farklı temalar ve stiller sunan geniş bir şablon yelpazesi sunar. Her şablon, metin, resim ve logo ile kolayca özelleştirilebilir, böylece markanıza özgü ve benzersiz hale getirilebilir.

Özelleştirilebilir AI Avatarları

HeyGen, kullanıcıların kendi seslerini kaydedip yüklemelerine olanak tanıyarak, videolarına daha fazla otantiklik katmalarını sağlar. İster iş profesyonelleri ister animasyon karakterleri olsun, HeyGen bu konuda geniş bir seçenek sunar.